avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, lucrez în Anglia de câțiva ani dar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, lucrez în Anglia de câțiva ani dar intenționez ...

Bună ziua, lucrez în Anglia de câțiva ani dar intenționez să revin în România , întrebarea mea este pentru indemnizație se mai ia în considerare contractul din UK în cazul în care voi lucra și în România o perioadă până când copilul se va naște ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 1 Decembrie 2024
Intrebati la AJPIS ..UK nu mai este in UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de ... Maria434 Maria434 Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de crestere copil? (vezi toată discuția)
Despre indemnizația de crestere a copilului Madalina.c. Madalina.c. Buna. Am o curiozitate daca Anglia a iesit din UE mai este valabila acea indemnizație ? Eu am lucrat de 3 ani si inca lucrez in Anglia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)