avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre indemnizația de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre indemnizația de crestere a copilului

Buna. Am o curiozitate daca Anglia a iesit din UE mai este valabila acea indemnizație ?
Eu am lucrat de 3 ani si inca lucrez in Anglia cu contract de munca sunt insarcinată in luna a 4 iar in Martie o sa revin impreuna cu soțul meu in Romania si o sa mă angajez câteva luni pana în luna aproape de naștere .
Acum întrebarea este daca eu mai pot aplica pentru indemnizația aceasta daca Anglia a iesti din UE ?
Va mulțumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 3 Februarie 2020
Mai bine intrebati la ANPIS/AJPIS pentru a primi un raspuns mai concludent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-munca in strainatate Mihone Mihone Planuiesc sa ma intorc in tara pentru a naste si creste copilul meu. Am lucrat 5 ani in Romania pana in luna februarie 2019 cu forme legal, dupa care din luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil job in strainatate Iandreeam Iandreeam Buna ziua! Exista urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un raspuns, va rog! Am lucrat in UK pentru o perioada de aproximativ 5 ani (pana in martie 2022 ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil daca am muncit in anglia Miruk Miruk Buna ziua, De patru ani si jumatate muncesc in Anglia cu contract de munca. Sunt insarcinata in primul trimestru, data nasterii, 16 sept 2019. Din mai multe ... (vezi toată discuția)