avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am depus documentatia pentru licentiere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am depus documentatia pentru licentiere

Buna ziua!
Am depus documentatia pentru licentiere in domeniul Sistemelor de Securitate pe data de 25.09.2024, am fost vizitat la sediu de Politistul care se ocupa de licentiere care in loc sa-mi inmaneze licenta mi-a facut un proces verbal in care spune ca la aceasta adresa isi mai desfasoara activitatea o alta persoana juridica, care a detinut o licenta de functionare care a expirat la data de 13.05.2024. Din acest motiv refuza eliberarea licentei . Totodata ne aduce prejudicii, avand un Tehnician sisteme de securitate pentru care platim darile in fiicare luna fara asi putea exercita meseria.
Ce ar trebui sa fac in situatia aceasta?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PrestigeSec , utilizator 12:59, 1 Decembrie 2024
Lamuriri suplimentare puteti primi numai de la politist. Cealalta firma cine o detine, tot dvs. ?
Nu tatal meu, dar nu a mai solicitat licenta.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen acordare licenta de functionare sisteme de securitate ContSters425574 ContSters425574 Buna ziua, In data de 26.01.2017 am depus la sediul politiei Arad toata documentatia necesara pe baza de opis pentru licentierea unei societati in domeniul ... (vezi toată discuția)
Declaratie confidentialitate alina_blonda20 alina_blonda20 Buna ziua, Pentru obtinerea licentei de paza se cere \"declaraţia pe propria răspundere cu privire la obligaţia păstrării confidenţialităţii datelor ... (vezi toată discuția)
Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)