avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună! 29.11.2024 am fost victima unui accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună! 29.11.2024 am fost victima unui accident rutier. În timp ...

Bună!
29.11.2024 am fost victima unui accident rutier. În timp ce tranversam regulamentar cu alții pietonii am fost luată pe capota de către un domn.. totul a fost rapid s-au mobilizat foarte rapid oamenii cărora nu am apucat să le mulțumesc din cauza socului, au chemat salvarea poliția a venit și ea după salvare, m-au întrebat ce s-a întâmplat mi-au luat datele apoi am plecat la spital.
În urma investigațiilor nu a reieșit nimic grav ( nu am suferit fracturii) doar traumatism în zonele impactului...
mi au recomandat repaos si altele pentru tratarea rănilor minore. Întrebarea mea este cum să procedez mai departe?
Eu trebuie să merg la poliție să depun plângere? Sau o să mă sune poliția? Apreciez orice răspuns, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:13, 1 Decembrie 2024
Buna ziua

Daca vreti sa obtineti ceva in urma acestui eveniment, in primul rand mergeti sa obtineti de la IML certificat medico-legal.

Dupa asta consultati un avocat care sa va indrume pasii.

Da, va trebui sa depuneti plangere impotriva vinovatului pentru vatamare corporala din culpa.

Nu va asteptati ca politia sa faca prea multe pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima in accident rutier liviu777 liviu777 Acum o saptamana am fost intr-o masina mergand spre serviciu si la un moment dat o utilitara a intrat pe contrasens iar soferul masinii in care ma aflam si eu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea semnului stop my23 my23 data de 06.01.2012 un conducator auto ce nu a respectat semnul STOP a intrat frontal in autovehiculul condus de catre mine regulamentar.In urma coliziunii am ... (vezi toată discuția)
Daune accident auto Popesku Popesku Buna ziua, numele meu este Popescu Florin , 53 ani din Ploiesti si ma adresez d-tra cu rugamintea de a primi, daca se poate, un raspuns pentru urmatoarea ... (vezi toată discuția)