Acum o saptamana am fost intr-o masina mergand spre serviciu si la un moment dat o utilitara a intrat pe contrasens iar soferul masinii in care ma aflam si eu si inaca 3 persoane a intrat in plin, mentionez ca cele 3 persoane au suferit rani si fracturi mai grave, iar eu am avut contuzie la mana la picioare si durere in piept care persista si acum dupa o saptamana, am fost contactat de soferul masinii in care ma aflam spund ca el impreuna cu ceilalti vor sa ceara despagubiri de la asigurarea celuilat, iar pe mine m-a intrebat daca am si eu vreo pretentie, mentionez ca eu mi-am continuat activitatea dar mai greu iar de la spital dupa ce am fost dus cu salvarea nu am primit nimic la mana decatmi-au facut investigatiile radiologie si ecografie, Intrebarea mea este cum procedez daca vreau si eu ceva ca parte vatamata de la asigurator, va multumesc si astept raspunsurile dvs si intrebari mai precise.
Mergeti la IML cu toate actele medicale care le aveti pentru certificatul medico-legal, mergeti la cel care instrumenteaza dosarul penal si depuneti plangere penala pentru vatamare corporala din culpa, va constituiti parte civila si solicitati despagubiri, pastrati absolut toate actele si chitantele cu cheltuieli prilejuite cu acest eveniment.