avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Victima in accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Victima in accident rutier

Acum o saptamana am fost intr-o masina mergand spre serviciu si la un moment dat o utilitara a intrat pe contrasens iar soferul masinii in care ma aflam si eu si inaca 3 persoane a intrat in plin, mentionez ca cele 3 persoane au suferit rani si fracturi mai grave, iar eu am avut contuzie la mana la picioare si durere in piept care persista si acum dupa o saptamana, am fost contactat de soferul masinii in care ma aflam spund ca el impreuna cu ceilalti vor sa ceara despagubiri de la asigurarea celuilat, iar pe mine m-a intrebat daca am si eu vreo pretentie, mentionez ca eu mi-am continuat activitatea dar mai greu iar de la spital dupa ce am fost dus cu salvarea nu am primit nimic la mana decatmi-au facut investigatiile radiologie si ecografie, Intrebarea mea este cum procedez daca vreau si eu ceva ca parte vatamata de la asigurator, va multumesc si astept raspunsurile dvs si intrebari mai precise.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 13:33, 18 August 2013
Mergeti la IML cu toate actele medicale care le aveti pentru certificatul medico-legal, mergeti la cel care instrumenteaza dosarul penal si depuneti plangere penala pentru vatamare corporala din culpa, va constituiti parte civila si solicitati despagubiri, pastrati absolut toate actele si chitantele cu cheltuieli prilejuite cu acest eveniment.
Dn pacate eu de la spital nu am primit nimic decat radiografiile si o simpla reteta pentru medicatie, atat iar la medico legal nu am fost.
Nu cred ca veti obtine minimul de 10 zile de repauz medical pentru ranile pe care le-ati descris, dar se poate incerca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locu accidentului valys valys Acum cateva zile mama mea a fost lovita pe trotuar de o masina iar soferul a fugit de la locul accidentului.In urma apelului de la 112 ea a fost transpurtata ... (vezi toată discuția)
Certificat de expertiza medicala accident rutier Monica_tm Monica_tm Buna ziua,săptămâna trecută am fost accidentată pe trecerea de pietoni ,a venit ambulanta ,poliția după investigații la spital la urgenta nu am avut ... (vezi toată discuția)
Aciident rutier cu vatamare corporala din culpa adina20032007 adina20032007 in data de 21 ian 2010 am avut un aciident rutier eram cu o dacia 1400 si era gheata pe sosea si mia intrat un audi pe contrasens intorcinduse cu partea ... (vezi toată discuția)