Buna ziua,săptămâna trecută am fost accidentată pe trecerea de pietoni ,a venit ambulanta ,poliția după investigații la spital la urgenta nu am avut fracturi,am contuzii și entorse la glezne,m a durut foarte tare mana stângă nu o puteam ridica,la spital mi au făcut radiografie,a doua zi am mers la medicul de familie și m a trimis la ecografie de părți moi din care a rezultat că am mușchiul brațului rupt.Urmatoarea zi adică a 3 a după accident am fost la medicină legală pt certificat si nu a vrut sa mi ia în considerare rezultatul de la ecografia de mușchi ,mi a aruncat hârtia in fata pe motiv că nu înțelege ce a scris medicul și mi a scris in certificat că am contractura de mușchi ,cu toate că aveam și poza in care se vede ruptura muscularaAm fost din nou la IML și mi au spus că nu se mai poate elibera un alt certificat.Ce pot sa fac in acest caz?Multumesc
Ar trebui sa incercati sa solicitati la politie in scris sa se efectueze un raport de constatare medico-legala.
Este insa necesar sa rezolvati clar si cu actele medicale.
Poate ar fi bine sa mergeti la medicul care v-a scris acel bilet.
Este cam ciudat ca medicul legist nu a inteles scrisul medicului pentru ca ei inteleg scrisul...sau cel putin isi dau seama ceea ce este scris...