avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am urmatoarea intrebare, va rog: O ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am urmatoarea intrebare, va rog: O contabila sau o ...

Buna ziua! Am urmatoarea intrebare, va rog: O contabila sau o secretara care are CIM la o scoala, poate avea si un contract de prestari servicii incheiat cu aceeasi scoala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GRIGORE ELISABETA , utilizator 01:32, 3 Decembrie 2024
Contractul de prestari servicii , ca si persoana fizica, nu se poate incheia decta pentru activitati ocazionale.
Da, pentru activitati ocazionale. Doream sa stiu daca poate incheia un astfel de contract cu scoala la care are si CIM. Multumesc!
Da, se poate incheia asa ceva.
Da, se poate incheia asa ceva.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vrea sa întreb care sunt avantajele și dezavantajele ... Miramirela2101 Miramirela2101 Buna ziua, vrea sa întreb care sunt avantajele și dezavantajele daca mă angajez la o firma care îmi face contract de prestări servicii? Întreb pentru ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica presteaza servicii pe conventii civile roman22 roman22 O persoana fizica presteaza servicii de salarizare intr-o singura luna, fara a fi angajat. Se poate incheia o conventie civila intre institiea beneficiara si ... (vezi toată discuția)
Este legala forma unui contract de colaborare pt un job de 4h pe o perioada de 2 luni? anamaria_ioan anamaria_ioan Am citit mai multe opinii despre acest subiect pe forum si am inteles ca nu exista un temei legal pt un contract de colaborare intre un SRL si o pers fizica, ... (vezi toată discuția)