avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am urmatoarea intrebare, va rog: O ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am urmatoarea intrebare, va rog: O contabila sau o ...

Buna ziua! Am urmatoarea intrebare, va rog: O contabila sau o secretara care are CIM la o scoala, poate avea si un contract de prestari servicii incheiat cu aceeasi scoala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:50, 2 Decembrie 2024
Contractul de prestari servicii , ca si persoana fizica, nu se poate incheia decta pentru activitati ocazionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii concursului daca a demisionat fostul prin acordul partilor? Maria_79a Maria_79a Contabilul meu de la o unitate scolara a demisionat prin acordul partilor.Pe perioada desfășurării concursului pentru un post -normă întreagă, ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, O societate comerciala de constructii, poate incheia un contract de prestari servicii cu o persoana fizica (neautorizata) doar calificata ca ... (vezi toată discuția)
Contabil si casier Osanca Osanca Buna seara, este in regula ca un contabil sa fie si casier in cadrul unei Asociatii de Proprietari, acesta are contract de prestari servicii? si alta ... (vezi toată discuția)