avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: la adunarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: la adunarea generala ...

Buna ziua,
Intrebarea mea este urmatoarea: la adunarea generala a asociatilor de proprietari din motive obiective mai multi proprietari nu au putut participa. La aceasta adunare s-au votat prin buletine de vot despre mai multe aspecte.
S-a hotarat plata incalzirii pe metru patrat, in ciuda faptului ca este vorba de un bloc dat in folosinta in urma cu 3 ani, cu repartitoare instalate, invocand faptul ca aceste repartitoare ar trebui inlocuite cea ce ar presupune costuri mai mari, fara a prezenta vreo oferta de pret sau alte documente care sa justifice aceasta necesitate.
Ma poate obliga cineva sa ma supun platii pe metru patrat, mai ales ca sunt proprietar care nu locuieste in bloc, adica sunt 0 persoane declarate la asociatie si tocmai din aceasta cauza nu am putut nici participa la sedinta.?!
Multumesc

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie acoperis mia_bv mia_bv Este vorba despre hidroizolatia acoperisului casei liftului . Din cate stiu asta intra la bunuri comune ale imobilului . Problema este ca asociatia sustine ca ... (vezi toată discuția)
Majoritatea decide? arsenik33 arsenik33 Asociatia de proprietari a hotarat sa supuna la vot schimbarea tevilor. Rezultatul a fost ca mai mult de jumatate dintre locatari doresc acest lucru. Toate ... (vezi toată discuția)
Sistemul pausal cu toate ca avem repartitoare. este legal? Tina.G Tina.G Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema ce urmeaza sa o prezint. Sunt proprietar intr-un bloc cu 60 de apartamente. De aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)