avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acident rutier usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acident rutier usor

deci treaba sta asa,
eram in localitate ma angajez in depasire regulamentar,si el evita o groapa si se baga in fata mea ,eu franez si la a 2 tentativa de depasire il agat unpic,chestia cu agatatu sa intamplat la axul drumului ,deoarece iara nu a putut trage mai in drepta deoarece a venit un om,el nu a semnalizat nimic?
cine e vinovat?
Cel mai recent răspuns: ContSters126857 , utilizator 21:13, 9 Februarie 2010
daca celelat nu a depasit axul drumului nu cred ca mai are rost sa discutam.deci celalalt are dreptate
dupa cum ati prezentat speta constat ca ,fara suparare,nu prea aveti exxperienta in conducere.
dupa mine este fie o neasigurare la schimbarea directiei de mers(pt cel care rula in fata dvs.si a evitat o groapa),fie nepastrarea distantei laterale in mers(pt.dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto în oraș, celălalt șofer cu alcoolemie 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. mă despăgubește firma de asigurări? rusu1979 rusu1979 Buna seara.In data de 2.07.2018 circulam pe drumul Craiova-Caracal.In oras pe strada Craiovei (2 benzi, vizibilitate 4 km.fata 4 km.spate) am incetinit, am ... (vezi toată discuția)
Accident masina daniela ciocoiu daniela ciocoiu Am avut un accident de masina pe un drum european. Se spune ca noi suntem vinovati pt ca am lovit masina din spate pt ca nu am putut evita. Eram pe banda a ... (vezi toată discuția)
Accident ciprian2017 ciprian2017 Buna ziua , Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)