avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare bon de combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare bon de combustibil

Buna ziua,

Daca am un bon de combustibil, deplasarea a fost in interes de serviciu, autoturismul nu este in patrimoniul societatii, nici utilizat in baza unui contract de inchiriere/comodat, cum se inregistreaza?
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Corina_Dumitriu , utilizator 10:11, 4 Decembrie 2024
In baza ordinului de deplasare si a documentului de plata combustibil, persoana beneficiara face decont de cheltuieli.
Buna ziua,

Nu asta e problema, eu am intrebat cum se inregistreaza, daca se inregistreaza pe 625 sau pe 6022?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea masinii personale si decontare carburant - tratament fiscal VeneciucAngelica VeneciucAngelica Buna ziua , Am si eu nevoie de tratamentul fiscal ( plus documente justificative intocmite corect ) dar si de o concluzie in ceea ce priveste - \\" ... (vezi toată discuția)
Decontare bilete transport/deplasare administrator dona77 dona77 In cazul unui SRL cu administrator unic, fara angajati (si fara contract de angajare administrator), acesta isi poate deconta pe firma biletele de transport ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt deplasari administrator microintreprindere florinps florinps Buna ziua, Am o nelamurire si sper sa gasesc aici un raspuns. Sunt asociat, administrator si unic angajat pe functia Director Societate Comerciala la un SRL ... (vezi toată discuția)