avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract de munca din inițiativa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract de munca din inițiativa angajatorului

Desfacere contract de munca din inițiativa angajatorului .

Ce procedura trebuie sa urmez pentru a i înceta contractul de munca unei angajate ( asistenta medicala) ,care are o atitudine respingătoare atât la adresa medicului angajator cât și a clienților ( pacienți)?
Mulțumesc .
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
criss2112, utilizator

Alte discuții în legătură

Incetare cim zana27 zana27 Avem o angajata cu cim pe durata nedeterminata in functia de asistent medical. Conducerea unitatii ar dori sa ii desfaca cim deoarece este dependenta de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Janina71 Janina71 Buna ziua! Am si eu nevoie de sfatul dvs. Ma confrunt cu urmatoarea problema: fiul meu este angajat la un Institut in functia de asistent doctoral de cercetare ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are o asistenta medicala in cazul demisiei angajatorului(medic de familie) LOTY LOTY Buna ziua. Sunt asistenta medicala la medic de familie, am o vechime de 5 ani si as dori sa stiu care sunt drepturile mele in cazul in care angajatorul (medic ... (vezi toată discuția)