avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cam care ar fi procentul pe care un avocat l-ar putea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cam care ar fi procentul pe care un avocat l-ar putea cere din ...

Cam care ar fi procentul pe care un avocat l-ar putea cere din suma totala acordata ca daune morale unui petent in urma unui proces civil?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:15, 4 Decembrie 2024
Conform intelegerii intre partile semnatare ale contractului de asistenta juridica incheiat.
Eu m-am referit la cat se cere de obicei. Nu s-a incheiat inca nici un contract, ma intereseaza cam care e procentul care se obisnuieste.

POPA GHEORGHE a scris:

Conform intelegerii intre partile semnatare ale contractului de asistenta juridica incheiat.

Astfel de aspecte se apreciază după ce se cunoaște situația exacta,durata procesului ,complexitatea cauzei,valoarea estimata a sumelor care se pot obține.In mod normal 10,15% dar depinde de aspectele mai sus menționate.Oricum cazurile în care un av ar accepta un onorariu simbolic și onorariu de succes la sfârșit sunt rare,în general se accepta un onorariu decent care sa acopere totuși cheltuielile curente(deplasare instanta ,redactare acte)și un onorariu de succes.Sa nu credeți ca firmele sau ong urile fantoma care se ocupa cu, salvarea victimelor accidentelor și recuperarea de daune"cer mai puțin,de obicei au pretenții la un procent de 25-30%,practic apelează tot la av doar intermediază relația.. Oricum singurele cauze carenprezinta interes pt un onorariu de succes sunt cele privind imobile nationalizate/despăgubiri,daune morale pt vătămări corporale canurmare s unui accident de munca,accident auto ,calomnie în presa/online etc.Pt restul cauzelor șanse infime,nu lucrează nimeni 3 4 ani pt ipotetice despăgubiri..
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere avocat free_your_mind free_your_mind \"Înțelegere\" cu un avocat?! Nu știu dacă se obișnuiește ceea ce vrem noi. Probabil, nu prea. Credeți că un avocat ar accepta să primească doar o ... (vezi toată discuția)
Ce imi recomandati pentru recuperarea daunelor morale in urma ... reluD reluD Ce imi recomandati pentru recuperarea daunelor morale in urma unui accident rutier soldat cu decesul unui membru din familie? Avocat sau firma care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale pentru vatamare corporala pentru succesor? Popa_Jenica Popa_Jenica Buna ziua.Tatal meu a avut un accident auto la 01.01.2013.In urma acestui accident am deschis un dosar de vatamare corporala la o societate de ... (vezi toată discuția)