avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sa traiti! De curand am fost depistat in trafic sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sa traiti! De curand am fost depistat in trafic sub influenta ...

Sa traiti! De curand am fost depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice! 13:40 ( ora la care am suflat in etilotest), 13:30( ora de pe dovada fara drept de circulatie) ceva nu se leaga. Imi puteti explica?! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Officecj , utilizator 09:19, 3 Decembrie 2024
Probabil este vorba de o eroare materiala.
Multumesc pentru raspuns. Nu pot face nimic in sensul acesta?! Adica ma gandesc ca agentul nu avea de unde sa stie ca o sa imi iasa la fiola, de ce mi-a intocmit dovada fara sa astepte rezultatul etilotestului?!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil este vorba de o eroare materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre ore in dosar penal teoadt teoadt ma poate lamuri si pe mine cineva cu privire la niste greseli intr-un dosar penal in care m-i s-a luat permisul pe baza consumului de alcool??? ma fost ... (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool Abc12 Abc12 Bună ziua! În data de 1 ianuarie 2020 am fost depistat pe raza localității movilita de un echipaj al politiei si am fost testat cu etilotestul rezultatul ... (vezi toată discuția)