avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal alcool

Bună ziua! În data de 1 ianuarie 2020 am fost depistat pe raza localității movilita de un echipaj al politiei si am fost testat cu etilotestul rezultatul fiind de 0,43. Am fost condus la IML pentru a-mi fi recoltate probe. Menționez faptul faptul ca am consumat bauturi alcoolice până la ora 03:00 am dupa care am dormit pana la ora 09:00 am. Prima proba de sange a fost luata la ora 11. Am sanse sa îmi iasă sub 0,8? Pot obtine dovada de circulatie pe perioada procesului ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ieri dimineață la 9:30 am fost oprit de un echipaj ... Vali95 Vali95 Bună ziua! Ieri dimineață la 9:30 am fost oprit de un echipaj de poliție, iar testul cu etilotestul a rezultat o îmbibație de 0,42 în aerul expirat. ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa fi fost schimbate problele la iml? xxlboy xxlboy Buna ziua/seara, o sa va povestesc pe scurt intamplarea mea... Conduceam un autoturism, am facut un accident, am fost testat cu aparatul etilotest, in aerul ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)