avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cod cor pentru un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cod cor pentru un viitor angajat ...

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu cod cor pentru un viitor angajat al unui fabrica de polistiren. Cautam un coleg care sa fie si dezvoltator de proces si responsabil in domeniul calitatii. Este vorba despre o societate destul de mica si doua functii ar trebui inbinate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 3 Decembrie 2024
Manager - Cod COR 112029

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functie conform cor Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Exista un cod COR pentru functia de PLANT MANAGER? In urma verificarilor facute nu am putut gasi nici un corespondent COR pt aceasta functie. Ma ... (vezi toată discuția)
In momentul de fata in cadrul companiei noastre avem un responsabil ... felicia.funariu@zoppas felicia.funariu@zoppas In momentul de fata in cadrul companiei noastre avem un Responsabil Protectia Muncii (functie interna), cu functie COR \"Manager\" - cod cor 112029, ca si ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)