Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu o confirmare?
Urmeaza sa ma angajez pe CIM si in cadrul acestuia am o clauza de fidelitate in care spune ca trebuie sa notific angajatorul daca ma angajez in alta parte si ca am datoria de a ma abtine de la ocuparea unui post in cadrul unei societati care concureaza cu angajatorul.
Eu am fost administrator, asociat unic si salariat in cadrul unui SRL din acelasi domeniu de activitate cu angajatorul in cauza. Insa am radiat recent acel SRL la registrul comertului.
Nu se mai poate considera ca detin vreo functie in acea firma nu? Mandatul de adminstrator inceteaza o data cu radierea societatii nu?
Multumesc de raspuns!
Asa imi parea si mie logic. Din moment ce entitatea juridica isi inceteaza existenta si mandatul de administrator inceteaza implicit. Insa nu am gasit niciun articol de lege care sa specifice acest aspect. Daca ma puteti indruma catre articolul de lege care specifica acest lucru v-as fi recunoscator.
Multumesc de raspuns!
Deci din moment ce societatea comerciala isi înceteaza pe deplin capacitatea de folosinta automat si postul/mandatul de administrator se desfiinteaza.