avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara / ziua Am si eu o problema cu racordarea la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara / ziua Am si eu o problema cu racordarea la gaze... ...

Buna seara / ziua

Am si eu o problema cu racordarea la gaze... mai pe scurt sunt certat cu vecinul (locuiesc la o casa, care a fost impartita. Dar frontul stradal este al meu, si vecinul locuieste in spate, deci tevile de gaz nicidecum nu trec pe la el, dar am fost informat ca tot am nevoie de aprobare de la el. Cum e posibil asa ceva ? Nu stiu

Va rog daca puteti sa ma indrumati ce as putea face pe cale legala. !! Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:18, 4 Decembrie 2024
Buna ziua

Este posibil pentru ca dvs nu aveti un intreg imobil in proprietate, ci o parte dintr-un imobil.

Prin urmare este nevoie de acordul tuturor proprietarilor imobilului.

Daca vecinul refuza (rea vointa) il puteti da in judecata pentru a obtine acordul sau pe cale judiciara. Alta varianta din pacate nu este.
Sunteti coproprietari, caz in care, din pacate, se cere acordul tuturor coproprietarilor. Vorbiti cu un avocat, notificati-l, daca nu merge, instanta. De regula insa functioneaza notificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala adilaur adilaur Sunt unul din cei 2 mostenitori ai unei case la curte . Vecinul meu are nevoie de o declaratie notariala pt. Distrigaz , precum ca sunt de acord ca el sa se ... (vezi toată discuția)
seserman seserman Am construit o casuta si gardul facut de vecinul din stanga a fost pe ternul nostru cu 60 cm. Pe cale amiabila si cu un dosar de la autoritatea de contructii, ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz loredanatalpai loredanatalpai Stau intr-un bloc cu 8 etaje. Pana in prezent sunt racordati la o conducta de gaz 3 apartamente. Prima data s-a racordat un aparatment de la parter, iar apoi ... (vezi toată discuția)