avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ,am locuit in strainatate si de doi ani am venit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ,am locuit in strainatate si de doi ani am venit in romania ...

Buna ,am locuit in strainatate si de doi ani am venit in romania ,am casa in proprietate dar nu am nici un venit economic nici din tara nici din strainatate ,am dreptul la ajutorul de incalzire ,ce trebuie sa fac ? multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
In primul rand buna seara... galbenu galbenu am si eu o problema si vreau sa stiu daca o pot rezilva sau nu si de aceea am apelat la dvs..in legatura cu ajutorul acela la incalzire..eu sunt din pitesti ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire elutza_18185 elutza_18185 salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin ... (vezi toată discuția)