am si eu o problema si vreau sa stiu daca o pot rezilva sau nu si de aceea am apelat la dvs..in legatura cu ajutorul acela la incalzire..eu sunt din pitesti si am facut toate actele care trebuiau ca sa mi se acorde acel ajutor..eu locuiesc impreuna cu sotia mea dar apartamentul este pe numele tatalui meu el locuin ipreuna cu mama mea mai mult la tara intr-o,localitate din judetul olt.am mers la administratorul blocului si ea m-a trimis la un notar sa facem o declaratie pe proprie raspundere cum ca tatal meu este de acord ca noi 2 sa locuim in apartament el fiind plecat din localitate locuind la tara impreuna cu mama mea...am fost cu tot dosarul la centrul de incasare al acestor cereri si mi s-a spus ca imi trebuie rolul de la proprietatea unde locuieste tatal meu la tara..dar proprietatea nefiind pe numele lui..proprietatea de la tara este pe numele bunicului meu ..dar in acele liste scrie clar ca daca detii 2 proprietati pe acelasi nume nu poti beneficia d ajutorul de incalzire deci tatal meu nu are decat o proprietate pe numele lui cea in care locuiesc eu cu sotia mea iar cealalta in care locuieste el cu mama mea dar nu este pe numele lui..si de aceea va rog sa imi spuneti ce as putea face mai departe si daca am sanse sa primesc ajutorul de incalzire...va multumesc si astept un raspuns
Dupa parerea mea nu va trebuie niciun rol al casei unde locuieste tatal dvs, dvs primiti ajutorul , nu tatal care poate sa aiba 100 de case, nu-i obligat sa va ajute cu plata caldurii, nu locuiti, nu gospodariti impreuna.
Oricum, nici daca ar conta, tatal dvs nu are doua proprietati, deocamdata are doar una in proprietate.
Mergeti si depuneti actele, poate functionarul la care ati fost a inteles ceva gresit
Ajutor incalzire
elutza_18185
salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire
narcisa07
Locuiesc cu fetele mele minore intr-un apartament, proprietatea mamei mele. Mama locuieste in alt apartament. Cand am fost la Primarie la taxe si impozite ca ... (vezi toată discuția)