avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor incalzire

Locuiesc cu fetele mele minore intr-un apartament, proprietatea mamei mele. Mama locuieste in alt apartament. Cand am fost la Primarie la taxe si impozite ca sa-mi puna viza pe dosarul ajutor-incalzire m-a intrebat de rol, i-am spus numele mamei si au zis ca nu-mi pot pune viza pt. ca mama are 2 apartamente. dar nu era mama cea care cere ajutorul, ci eu... sa le duc un contract de comodat? ca de inchiriere nu am...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:42, 28 Octombrie 2010
In situatia in care dvs locuiti efectiv in una dintre proprietatile mamei dvs,pentru a putea beneficia de ajutorul de caldura 2010,este necesar incheierea unui contract de inchiriere ,sau de comodat,alaturi de celelelte documente care sa ateste veniturile nete pe membru de familie ,realizate in luna anterioara depunerii cererii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie gaze si contract de comodat narcisa07 narcisa07 Locuiesc impreuna cu fetele mele in apartamentul proprietatea mamei mele, aceasta nelocuind cu noi - locuieste in alt apartament, in acelasi bloc. Deci, la ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Ajutor in a intelege daca pot sau nu beneficia de compensatie pentru caldura ContSters172455 ContSters172455 Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati in a intelege daca pot beneficia de compensatie pentru incalzire. Datele sunt urmatoarele: 1. Locuiesc in casa cuiva ... (vezi toată discuția)