Locuiesc impreuna cu fetele mele in apartamentul proprietatea mamei mele, aceasta nelocuind cu noi - locuieste in alt apartament, in acelasi bloc. Deci, la Primarie mama mea apare inregistrata cu 2 case, pt. care a platit impozitul. Eu am un contract de comodat facut cu mama. Problema este ca ducandu-ma sa vizez dosarul pt. subventia de gaze, mi-au spus ca nu se poate deoarece mama are 2 proprietati si nu se incadreaza. Dar eu nu cer pt. mama ci pt. mine si fete. oare au dreptate ei? Au zis ca nu s-au mai intalnit pana acum cu un asa caz si ca nu au ce lamuriri sa-mi dea.
Voi ce ma sfatuiti?
Multumesc!
aveti dreptul la ajutor pt. caldura, cititi raspunsul meu din mesaj privat.
Cei din institutiile statului, in loc sa se documenteze, cand nu stiu ceva, adica mai tot timpul , pentru ca ei nu stiu nimic, deci , cand nu stiu ceva spun ca asa ceva nu au mai vazut, asa ceva nu au mai intanlit, de parca ia intrebat cineva ceva cu privire la problemele pe care le au extraterestri.
Buna ziua !
Daca aveti contract de comodat intocmit in forma solemna , aveti drept la acordarea ajutorului de incalzire ( daca indepliniti si celelalte conditii) ...
Ajutor incalzire
narcisa07
Locuiesc cu fetele mele minore intr-un apartament, proprietatea mamei mele. Mama locuieste in alt apartament. Cand am fost la Primarie la taxe si impozite ca ... (vezi toată discuția)