avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eu co-proprietar la un apartament, nelocuind acolo. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eu co-proprietar la un apartament, nelocuind acolo. Incheiat ...

Eu co-proprietar la un apartament, nelocuind acolo. Incheiat contract de comodare in alt aprtament cu acte in regula. De ce nu pot beneficia de subventia la incalzire termica. Sunt cu ajutor social de cateva luni. Mi s'a telefonat de la DPS cum ca, daca sunt coproprietar nu am dreptul decat acolo unde sunt coproprietar..dar eu nu stau acolo de 30 de ani.Am lasat apartamentul in folosul sotie de care sunt despartit in fapt. Am , sau n'am dreptul sa ma incalzesc cu subventie intr'un apartament cu contract de comodare? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:32, 22 Noiembrie 2020
Trebuie sa aveti domiciliu sau resedinta la adresa, asta e problema, bu ca aveti o coproprietate pe undeva
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire sergheicelmare sergheicelmare stau cu familia compusa din 5 membri impreuna cu bunica din partea sotiei si mi se refuza ajutorul de incalzire pe motiv ca nu detin locuinta proprietate ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie gaze si contract de comodat narcisa07 narcisa07 Locuiesc impreuna cu fetele mele in apartamentul proprietatea mamei mele, aceasta nelocuind cu noi - locuieste in alt apartament, in acelasi bloc. Deci, la ... (vezi toată discuția)