avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere vacanță. Am lucrat, din noiembrie anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere vacanță. Am lucrat, din noiembrie anul trecut până ...

Vouchere vacanță.
Am lucrat, din noiembrie anul trecut până în octombrie în acest an, la DGASPC. Zilele trecute au fost distribuite voucherele de vacanță iar eu nu am primit. Mi -a fost comunicat că primesc doar cei care inca lucrează. Este legal? Până la urmă sunt niște beneficii pentru o perioadă lucrată.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
monicastefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 4 Decembrie 2024
Exista o procedura la nivel de DGASPC privind acordarea voucherelor de vacanta? Daca da, trebuie vazute criteriile de acordare.
Nu există. În decembrie anul trecut am primit pentru perioada lucrată, respectiv o lună și jumătate. Anul acesta s-au încărcat aceleași carduri, prin același furnizor, iar cei care am plecat nu am primit.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
monicastefan, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Inspectia Muncii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Voucerele de vacanta Aurelia- Oana Aurelia- Oana Lucrez la DGASPC Bistrita-Nasaud și nu am primit vaucere de vacanță nici unul din angajati nu a primit și salariului care trebuia primit in data de 9 ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta stefisofi stefisofi Am o situatie la care caut un raspuns la care institutiile la care am lucrat si la care lucrez in prezent ma paseaza de la uni la alti. Din 2016 pana in mai ... (vezi toată discuția)