avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Factura utilitati in locul contractului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Factura utilitati in locul contractului

Buna ziua, sunt in curs de obtinerea autorizatiei de mediu pentru sediul social, in Bucuresti. Pentru completarea documentelor necesare obtineri autorizatiei mi s-au cerut contracte utilitati. In cazul in care nu pot face rost de o copie a contractului..este valabila si o factura din luna curenta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:28, 9 Decembrie 2024
nu. factura demonstreaza ca aveti un contract si ca ati consumat...... kwh, mc, etc. Contractul spune mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa din apartament plata integrala caldura Iamyou Iamyou Buna seara! Am o mica nelamurire in privinta unui bloc privat cu centrala pe gaz. Am lipsit mai mult de 31 de zile si mi s-a comunicat ca va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - autorizatii necesare (intretinere si reparatii auto) danucoro danucoro de ce autorizati am nevoie pt infintarea si functionarea unei intreprinderi individuale pt intretinere si reparati auto? (vezi toată discuția)
Taxa curent electric handsu handsu Proprietarul unui imobil solicita de la chirias sa plateasca factura de curent electric primit de proprietar , fara sa-i arate ,la pretul de cca 0,6 lei pe ... (vezi toată discuția)