avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... După executarea totală a unei pedepse de 9 luni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

După executarea totală a unei pedepse de 9 luni inculpatul ...

După executarea totală a unei pedepse de 9 luni inculpatul săvîrșește din nou o infracțiune pentru care primește o pedeapsă de 9 luni(ambele furt)Se află în recidivă postexecutorie?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ștefania_26 , utilizator 00:45, 5 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu! Ca să avem recidivă trebuie ca prima pedeapsa să fie o condamnare mai mare de un an.

Mincu66 a scris:

După executarea totală a unei pedepse de 9 luni inculpatul săvîrșește din nou o infracțiune pentru care primește o pedeapsă de 9 luni(ambele furt)Se află în recidivă postexecutorie?
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se intelegere stare de recidiva? daca am facut o noua fapta ... Costinmudure11 Costinmudure11 Cand se intelegere stare de recidiva? Daca am facut o noua fapta care e pedepsita cu un an sau mai mult? Daca fapta este incadrata 1 luna 1 an, sunt in stare ... (vezi toată discuția)
Recidiva postcondamnatorie Ioana Ungureanu Ioana Ungureanu Buna seara! Am nevoie de o parere in ceea ce priveste tratamentul sanctionator al recidiviei postcondamnatorii: inculpatul X savarseste o infractiune de ... (vezi toată discuția)
Artcolul 37 litera a cod penal adapralea adapralea Art. 37. – Recidiva în cazul persoanei fizice Existã recidivã pentru persoana fizicã în urmãtoarele cazuri: a) când dupa ... (vezi toată discuția)