avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara Ce pedeapsă pot primi pentru ucidere din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara Ce pedeapsă pot primi pentru ucidere din culpă, ...

Bună seara
Ce pedeapsă pot primi pentru ucidere din culpă, dacă culpă este comună, adică pietonul circulă noaptea pe mijlocul benzii de circulație venind spre mașină mea,lar eu mergeam cu 78 km/h în zona cu limită de 50 km/h.Limita era datorită unei treceri de pietoni pe un drum național. Pietonul a fost lovit la cca 25 m de respectiva trecere.Accidentul s-a produs pe 7.12.2018.
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Accident circulatie, o speta interesanta, amenda administrativa sau penala ? utilizator1111 utilizator1111 Va supun atentiei un accident destul de ciudat cel putin pentru mine ca si sofer, la care in masura posibilitatilor si a cunostintelor celor de pe acest forum ... (vezi toată discuția)
Înștiințare oprire neregulamentara politia locala bucuresti Sabucuresti Sabucuresti Buna ziua, am oprit lângă trotuar , nu erau semne de circulație cu oprirea interzisă trecere de pietoni sau stație RATB, cand am revenit la mașină am ... (vezi toată discuția)
Accident auto ContSters94834 ContSters94834 In urma cu cateva luni am fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia un minor a murit. Accidentul a fost in felul urmator: Drum cu doua benzi pe ... (vezi toată discuția)