avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara ! Am primit de la Curtea de Apel ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara ! Am primit de la Curtea de Apel București o comunicare ...

Bună seara !
Am primit de la Curtea de Apel București o comunicare de suspendare a judecării unui proces intentat de mine Casei de Pensii pina la primire de la IICJ a unei hotărâri în ce privește un articol ce interesează cazul.
La sfârșitul comentarii scrie :" Cu recurs pe perioada suspendării " - fără sa se mai precizeze altceva.
Ce inseamna aceasta formulare ?
Oricum pina la soluționarea cauzei de IICJ nu mai pot face nimic ,dar dacă soluția va fi favorabila ce urmează?
Se judeca din oficiu și primesc răspuns?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Proces augustin39 augustin39 Bună seara O întrebare am și eu scurta și la obiect Am avut astăzi proces la curtea de apel pitești ...încheiere de ședință scrie ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Recurs c.a. ioanvasiliu ioanvasiliu Buna ziua. Am facut recurs la o hotarare judecatoreasca data de tribunal (litigiu de munca cu fostul meu angajator),la curtea de apel , iar raspunsul pe care ... (vezi toată discuția)