avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs c.a.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs c.a.

Buna ziua.
Am facut recurs la o hotarare judecatoreasca data de tribunal (litigiu de munca cu fostul meu angajator),la curtea de apel , iar raspunsul pe care l-am gasit pe portal.just.ro este: "În deliberare, faţă de lipsa părţilor care, deşi legal citate, nu au solicitat amânarea ori judecarea în lipsă, în baza dispoziţiilor art. 242 pct. 2 Cod procedură civilă. Detalii: suspendat." Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta rezolutie si ce trebuie sa fac in continuare pentru a se termina odata cu recursul asta. As mai dori sa stiu, in cazul in care mi se respinge recursul, care este urmatoarea instanta la care ma pot adresa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 11:34, 25 Ianuarie 2010
s-a suspendat pt. lipsa partilor /a unei cereri de judecare a cauzei in lipsa .
trebuie sa faceti cerere de repunere pe rol.
caile extraordinare de atac prevazute de lege, prin care partea interesata poate cere retractarea unei hotarari irevocabile pt. motive limitativ prevazute de lege sunt contestatia in anulare si revizuirea .
in cazul in care partile nu solicita judecarea cauzei in lipsa(dispozitiile art. 242 C.Pr. Civila) instanta dispune suspendarea judecatii cauzei. Partile au posibilitatea repunerii pe rol a cauzei, formulind o simpla cerere, cu indicare nr. de dosar. in urma judecarii cauzei, instanta urmeaza se se pronunta. in cazul dv. recursul nu este judecat si, implicit, nu este solutionat din cauza suspendarii. in cazul respingerii recursului solutia este irevocabila, daca se mentine sentinta de pe fondul cauzei, sau poate fi trimis spre rejudecare. in acest sens consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare judecata cauza in recurs niculaucarmen niculaucarmen mi-a fost respinsa o contestatie impotriva unui procesverbal de contraventie. Am formulat recurs iar la primul termen nu s-a prezentat nici una din parti si ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de repunere pe rol dupa suspendare.recurs sau reiterearea cererii de repunere pe rol? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ca urmare a neprezentarii partilor in instanta s-a dispus suspendarea. S-a formulat cerere de repunere pe rol si partile iarasi nu s-au prezentat, instanta ... (vezi toată discuția)
Cerere repunere pe rol respinsa ca neintemeiata. Company Advising Company Advising Buna Ziua Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: societatea la care lucrez a introdus o ordonanta de plata impotriva unei societati debitoare. Instanta a ... (vezi toată discuția)