avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Ce se întâmplă când o comisie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Ce se întâmplă când o comisie de inventariere ...

Bună seara! Ce se întâmplă când o comisie de inventariere anuala nu reușește sa finalizeze procesul de inventariere în termenul acordat depasindu-se chiar și termenul cu care a fost prelungit deoarece gestiunea este foarte mare iar gestionarul a decedat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 6 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate stabili un nou termen de finalizare .. inventarierea facandu-se in prezenta un angajat desemnat în acest scop de conducătorul unitatii.
Buna seara! Va multumesc frumos pentru raspuns! Conducerea spune ca nu se mai poate prelungi perioada de inventariere deoarece a fost pelungita cu 30 de zile si trebuie transmis la esalonul superior rezultatul inventarierii patrimoniului institutiei. Institutia nu a desemnat nicio persoana sa reprezinte persoana decedata ci pur si simplu a numit o comisie de inventariere care trebuia sa inventarieze gestiunea respectiva. Ni s-au inmanat documentele gestiunii si am demarat procesul inventarierii dar nu am reusit sa finalizam in termen avand si alte sarcini.
In afara de terminarea inventarierii, nu prea mai aveti ce sa faceti , daca nu accepta un nou termen de finalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul poate fi și cercetat disciplinar ? se pot face și alte demersuri ? oanaportar oanaportar Hristos s-a înălțat ! În urma unei inventarieri, în gestiunea unui angajat s-a constatat lipsa unui număr de 15 bunuri. Vă rugăm mult să ne ... (vezi toată discuția)
Preluare gestiune papillon papillon Buna seara! In calitate de sef de magazin trebuie sa preiau o gestiune, insa la inventar nu am fost lasat sa particip venind o echipa speciala de la centru ... (vezi toată discuția)
Gestionari si comisii de inventar, in societati comerciale mihaiu mihaiu Buna ziua, Am convingerea ca noul subiect respecta tema in care a fost incadrat. Sotia este gestionar de aprox 10 ani, la o fosta firma de stat, preluata ... (vezi toată discuția)