avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca un dosar a ajuns la stadiul \"in pronuntare\" ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca un dosar a ajuns la stadiul "in pronuntare" insa la ultima ...

Daca un dosar a ajuns la stadiul "in pronuntare" insa la ultima infatisare, judecatorul nu a solicitat concluzii scrise ambelor parti, mai este nevoie sa se depuna acele concluzii din oficiu sau nu?
Doar dacă dvs considerați ca este necesar sa mai punctati anumite aspecte.. Concluziiler scrise vin în completarea concluziilor orale și depunerea acestora este opțională..
Fiecare parte depune sau nu concluzii scrise dupa cum considera ca este necesar sau nu sa faca un rezumat al drepturilor sale dovedite in dosar. Nu e treaba judecatorului sa ceara asta, partile isi cer drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere concluzii la dosar VictorDobr VictorDobr Buna ziua, vă rog mult să mă ajutaţi cu o lămurire la următoarea problemă. Am depus o cerere de intervenţie principală în cadrul unui proces. ... (vezi toată discuția)
Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise sau răspuns la precizări în judecată fond? ken ken Buna ziua tuturor. Sunt intr-un proces cu o Asociatie de Proprietari-reclamant. Au avut loc doua termene pana acum. Am depus intampinare in timp util, iar ... (vezi toată discuția)