Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu credeti ca cel mai bine ar fi sa discutati cu dansul? Daca, spre exemplu refuza sa va predea documentatia sau documentle de verificare, bine ar fi fost, ca la achizitionarea locuintei, sa-ai fi dat o suma mai mica ( 3000-4000 lei), sum cu care v-ati fi achizitionat o centrala noua. Poate ar fi indicat sa-l notificati in scris pe aceasta chestiune, poate ar fi indicat sa apelati la serviciile unui avocat - zic si eu... Succes!
Tocmai aceasta este problema.
Am discutat pe cale amiabilă și a spus ca nu știe despre ce vorbesc și ce acte îi cer.
Pentru un alt apartament, am avut dosar de debranșare, dosar autorizat ISCIR pentru instalația de gaze și prelungirea acesteia în balcon, erau menționati parametri centralei care trebuie montată pentru spațiul apartamentului.
Nu am nimic din aceste acte și au trecut 5 luni de când încerc pe orice cale să discut cu el.
(Mail/ telefon/ whatsapp/ sms)
In momentul semnării contractului nu le-a prezentat și nu am știut ca se va ajunge aici.
Sinceră să fiu îmi este teamă ca după debranșarea de la rețeaua comună a blocului, să fi montat ilegal centrala.
w_v_w_v
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
E posibil sa se faca in bloc la toti odata reviziile si sa existe copii ISCIR la ei la asociatie. Nu mai conteaza actele cu debransarea sau revizia centralei ci doar dosarul de la instalatia de gaze,Daca nu mergeti la distribuitorul de gaz si vi-l da dar mai cer vreo taxa de 100 lei sau cat au ei acolo ca la asta se pricep.
Multi habar nu au de astea ca le facem prin asociatie si platim mai putin. De exemplu 125 lei VTP la centrala termica proprie si 25 lei de foc la verificarea instalatiei.