avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Detin un contract de asigurare care are ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Detin un contract de asigurare care are suma de 10000 ...

Buna ziua,
Detin un contract de asigurare care are suma de 10000 lei trecuta la Valoare rezerva contract. Doresc sa fac rascuparare totala a contractului. Aceasta suma o voi primi la rascumparare?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de asigurare de viata bsonyaim bsonyaim In cazul in care se face rezilierea contractului de asigurare de viata,se solicita polita de asigurare in original.Este corect?Eu ce garantie am ca voi primi ... (vezi toată discuția)
Asigurãri de viaþã cu acumularea de fonduri bãneºti necesare susþinerii educaþiei copilului giollaura giollaura in urma cu 4ani am incheiat pentru copiii mei contracte \"asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei ... (vezi toată discuția)
Asigurare in romania, procedura reziliere gireada gireada Sunt asigurata in Romania,din 2008,cu \\"pachetul\\" prevent.Prima de asigurare anuala 700.In prezent doresc rezilierea contractului,cerando prin email si ... (vezi toată discuția)