avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare in Romania, procedura reziliere
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare in Romania, procedura reziliere

Sunt asigurata in Romania,din 2008,cu "pachetul" prevent.Prima de asigurare anuala 700.In prezent doresc rezilierea contractului,cerando prin email si neplatind ultima plata a primei,intarzindu-mi notificarea de plata.Ca raspuns,am primit un email instiintandu-ma de rezilierea contractului,citez-intrerupt de la plata primelor-valoarea de rascumparare inclusiv rezerva suplimentara este de:2.218,38 lei,cerandu-mi si polita de asigurare in original.Ironia e ca si sotul meu e asigurat si el,cu "pachetul"risk life,prima de asigurare anuala 700,dar valoarea de rascumparare la el e de 1179,50.Intrebarea noastra e,ne poate explica cineva ceva sa intelegem despre cum se procedeaza in situatiile de acest tip?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract asigurare de viata ady.alex ady.alex Am si eu o nelamurire. Am incheiat o polita de asigurare de viata cu KD life. In momentul incheierii politei mi s-a spus ca dupa 2 ani pot rezilia contractul ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata stefanlaur stefanlaur Buna ziua, Am o asigurare de viata cu acumulare de capital la Metropolitan Life. Banii aferenti politei se trageau automat din cont. de cateva luni am ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta membru membru Buna ziua, As dori sa ma luminati si pe mine in urmatoarea problema daca o pot numi asa. Anul trecut mi-am luat cu credit \"Prima Casa\" o locuinta. La ... (vezi toată discuția)