avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Funcționar public și contract part time
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Funcționar public și contract part time

Buna ziua,
Dacă sunt angajata la primărie pe funcția de consilier juridic pot fi angajata și part-time pe funcția de secretar la o companie care se ocupa cu fonduri europene ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 5 Decembrie 2024
Legea 514/2003
art. 10
Exercitarea profesiei de consilier juridic este incompatibila cu:
...
c) orice alta profesie autorizata sau salarizata în tara sau în strainatate;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul managerului de transport dormyy dormyy am un manager de transport in cadrul primariei care este consilier juridic dar activitatea de manager de transport pentru autobuzul scolar este unul conex si ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic incompatibilitate profesie ella3000 ella3000 Va rog frumos sa-mi spuneti daca un consilier juridic angajat cu CIM la o societate poate fi angajat part -time ca si casier la un super-market. (deci alt ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic, incompatibilitati popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Angajat cu CIM de 8 ore in functia de consilier juridic pot sa am un CIM cu timp partial , tot ca si consilier juridic la o alta societate? Pot cu ... (vezi toată discuția)