avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea sentinei impedica curgerea termenului leag ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea sentinei impedica curgerea termenului leag de a ramane definitiva

Salutare, am o situație în care nu am un raspuns clar de la avocat și nici de la instanta.

Am un dosar de rectificare funciara care s-a finalizat printr-o sentinta favorabila mie.
Problema mea este urmatoare:
2 dintre parati sunt din alte tari, s-a prezumat ca li se cunoaște domiciliul, în timpul procesului s-au trimis înștiințări, dar nu s-a raspuns, asa ca le-a fost atribuit un curator.
Totul bine si frumos, s-a dat sentinta, dar nu curge termenil de comunicare pentru ca sentintele de la cei 2 se tot intorc fara a fi comunicate.

Avocatul spune ca nu avem ce face in aceasta situatia si mi-a dat de inteles cum ca s-ar retrimite la nesfârșit si daca nu se face comunicarea tinand cont ca li se cunoaste domiciliu sentinta nu va ramane definitiva din cauza ca nu trece termenul legal.

Vreo idee, sfat?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Care este ºi de când curge termenul de recurs? tentea tentea am castigat un proces cu serviciul de inmatriculari. sentinta a fost data in 23 04 2013 inca nu am primit prin posta acasa nimic legat de proces. am aflat ... (vezi toată discuția)
Situatie rectificare sentinta civila miki70_is miki70_is La judecătorie am solicitat prin cerere rectificarea unei sentinţe civile definitive şi irevocabile,mai exact îndreptarea erorilor materiale(de ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? goplanet goplanet Instanta a stabilit plata unui curator pentru parat, curator care avea la data alegrii lui cerere de suspendare a a activitatii de avocat, plecand ulterior din ... (vezi toată discuția)