avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... expirat numar rosu la masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

expirat numar rosu la masina

Scuze daca am postat de doua ori...am dat enter mai repede...

Intrebarea mea este: mi-a expirat nr. rosu azi, ce trebuie sa fac?
Trebuie sa il prelungesc acum, sau pot prelungi pesye o luna cand am nevoie, dupa care o sa fac inmatriculare?

Rog raspuns urgent,
Multumesc
Cel mai recent răspuns: iudits , utilizator 21:30, 9 Februarie 2010
Numarul provizoriu "rosu"este valabil 30 zile.Se pot solicita max.2 rinduri de numere provizorii dar succesiv.
Functionarii de la inmatricurari Pipera(pt.Bucuresti) sunt cei mai in masura sa va rezolve problema.
puteti accesa pagina Prefecturii Bucuresti(inmatriculari)
succes
Dl. Daio

Mulumesc foarte mult!
Asta era intrebarea, dc tre sa prelungesc succesiv, sa pot dupa o luna...

Inca o data multumesc

Cu toata stima mea,
I S
cu multa placere.
precizare sunt d.na
Sorry, apareti ca Dl

Multumesc inca odata

I S

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)