avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant fără să semneze? Bună dimineața! Mama mea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant fără să semneze? Bună dimineața! Mama mea s a trezit ...

Girant fără să semneze?
Bună dimineața! Mama mea s a trezit cu oprire pe salariu pentru un credit făcut de tatăl meu (acum decedat) în urmă cu aproape 5 ani. În perioada aceea ei erau despărțiți dar nedivorțați, el a făcut un credit în valoare de 20 de mii de lei trecând o pe mama ca girant. Ea nu a semnat nimic în acest sens, nu știa de acest credit, dar din păcate este pusă să plătească. Poți să ți treci soțul/soția ca și girant chiar dacă nu a semnat ca să fie girant? Mă gândesc ca este ceva de făcut în acest sens și o pot ajuta pe mama să scape de plata unui credit ce nu a fost la comun și totuși a rămas ea să l achite. Va multumesc anticipat pentru ajutor și răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Cum scap de a fi girant simona simona  simona simona cu 8 ani in urma ,o persoana s-a casatorit cu un individ care avea un baiat, de 20 de ani ,casatorit la rindul lui. Pentru ca sotul sa poata plati cota ... (vezi toată discuția)
Credit persoana decedata LORENA.C LORENA.C Buna ziua, O persoana apropiata mie, al carei sot a decedat de curand a aflat ca decedatul a facut acum 4 ani un credit bancar pentru nevoi personale in ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)