avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cum actualizez codul CAEN al unei firme REV0? Nu dau ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cum actualizez codul CAEN al unei firme REV0? Nu dau de nimeni ...

Cum actualizez codul CAEN al unei firme REV0? Nu dau de nimeni la telefon si nici la mailuri inca nu mi-au raspuns. Ma pot duce pana acolo sa aflu ce documente am nevoie, dar poate a mai trecut cineva prin asta si imi spune pasii?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Munca la negru nesanctionata Julia_N Julia_N Buna ziua, Am fost chemata de o firma sa lucrez pentru ei. Mi-au zis sa duc copie dupa buletin si ultima diploma a studiilor, dar m-au tot amanat cu ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare punct de lucru Mariussuciu Mariussuciu Buna ziua, Am o firma care presteaza servicii de intermediere online pe baza de comision. Clientul ma suna pe telefon sau imi da mail, si eu ii raspund - ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca dupa o luna de la angajare mel_tds mel_tds Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns / un sfat . M-am angajat acum o luna la o firma , am semnat si contractul de munca , care este inregistrat la ... (vezi toată discuția)