avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buns ziua! Am și eu o intrebare. Pe data de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buns ziua! Am și eu o intrebare. Pe data de 28.12.2022 mi a ...

Buns ziua! Am și eu o intrebare. Pe data de 28.12.2022 mi a ramas definitiva sentința următoare: În baza art.83 alin.1 C. pen, amâna aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 ani. În temeiul art.85 alin. 1 din Codul penal,pe durata termenului de supraveghere, inculpata este obligată să respecte următoarele măsuri de supraveghere:
a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune, la datele fixate
b) să primească vizetele consilierului de probațiune
c) să anunțe în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile
d) să comunice schimbarea locului de muncă
e) să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență
În baza art 85 alin 2 c.p. Impune inculpatei obligația prev. la lit. g , respectiv să nu conducă pe drumurile publice autoturisme pe durata termenului de supraveghere.
Întrebările mele sunt următoare: permisul este anulat? Dacă nu , când îl pot ridica și ce acte am nevoie! Mulțumesc anticipat
Permisul il ridicati dupa 2 ani, perioada in care nu aveti dreptul sa conduceti.
Deci nu este anulat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M_i se anuleaza permisul in cazul asta? sorinel333 sorinel333 15.10.2018 Ora estimata: 9:00 Complet: Completul P4M4C4 penal Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 485 al. 1 lit. a C. pr. pen., ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere Rhadoo1986 Rhadoo1986 Buna seara, Am tot incercat sa gasesc un raspuns recent la speta mea, un raspuns care sa ia in considerare modificarile (desele modificari) aduse legislatiei, ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan darius1111 darius1111 Mi sa anulat permisu de conducere daca am primit sentinta asta? Se certifica de noi prin prezentul ca prin sentinta penala nr.946/2017 pronuntata de ... (vezi toată discuția)