avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua am o datorie la Telekom de 20.00 lei și ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua am o datorie la Telekom de 20.00 lei și astăzi mi ...

Bună ziua am o datorie la Telekom de 20.00 lei și astăzi mi -sa luat de pe cont bani ,doresc sa știu dacă as putea plăti în rate acești bani
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:24, 6 Decembrie 2024
20 lei ????
Dacă deja v au fost luați nu mai.pot fi plătiți în rate.Se poate formula o contestație la executarea silita în cazul în care considerați ca executarea a fost nelegala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)
Executare silita flores201972 flores201972 Buna ziua. Am si eu o problema. In anul 2008 am luat un card de credit de la o banca, in valoare de 4200 ron. In decursul anului 2009 am constatat ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ContSters243672 ContSters243672 Buna ziua. Am contractat in anul 2008 un credit ipotecar de 60000E si timp de aprox. doi ani am platit ratele la zi, dupa care am ramas cu ... (vezi toată discuția)