avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpar un apartament,sotia nu poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpar un apartament,sotia nu poate fi prezenta la ...

Doresc sa cumpar un apartament,sotia nu poate fi prezenta la cumparare,O POT PUNE PE CONTRACTUL DE VINZARE CUMPARARE NEFIIND PREZENTA? SA FIM AMINDOI PROPRIETARI?MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:22, 6 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu ați încheiat vreo convenție matrimoniala, oricum veți fi amândoi proprietari.
Orice bun cumpărat în timpul căsătoriei, de oricare dintre soți, este bun comun.
E suficient doar sa prezentați certificatul de căsătorie, iar în act se va specifica starea civilă a dvs și ca imobilul urmează a fi comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna - imobil joe17 joe17 Buna ziua! Vin sa va cer sfatul intr-o anumita privinta: anul acesta - 2011, viitoarea mea sotie va achizitiona un apartament, prin credit bancar, credit cu ... (vezi toată discuția)
Trecerea apartamentului dobandit inaintea casatorie pe numele ambilor soti 2015 PROPIETARap PROPIETARap Inainte de casatorie sotul sau sotia a dobandit prin vanzare cumparare un apartament. Dupa casatorie proprietarul(sotul sau sotia) apartamentul decide ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire copil dintr-o alta casatorie ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua, Anul viitor ma voi casatori cu prietenul meu care are un copil major dintr-o casatorie anterioara, dupa care am dori sa ne cumparam impreuna o ... (vezi toată discuția)