buna seara dnd cu o simpla intrebare "
05.12.2024
Ora estimata: 08:30
Complet: C 10 Civil
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată de instanţă din oficiu. Constată perimată cererea formulată de reclamantul Tutuianu Nicolae în contradictoriu cu pârâta SPEJ Victoria. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 05.12.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 14299/2024 05.12.2024
desi am cisgat procesul si cind trebuie sa iau hotarirea rog mult exact de sf niculae de ziua mea frumos cadou 60 mil; avem de plata ..!!
a doua intrebare de unde iau cerere de reziurea pentru lgea 243/2024 ca vad ca unui executori nu stau cuminti si nu face calcularea corecta ..!!!
Presupun ca dvs sunteti cel care a chemat SPEJ Victoria in judecata. In acest caz, cu parare de rau va spun ca nu ati castigat nici un proces. Dimpotriva, nu a fost nici un proces. Instanta a constatat perimarea cererii dvs de chemare in judecata a SPEJ Victoria. Deci nici macar nu s-a judecat cauza dvs.
Prin urmare, nu s-a perimat nici o datorie, ci cererea dvs de chemare in judecata.
S-A permiat din officiu vad cum nu este cistigat ? eu am chemat logic s-a perimat doarece conf art 697 a trecut mai mult de 6 luni daca nu era judecata cum a dat termen de 5 zile
stii cati bani am dat la avocxati doar ma papat de bani aparope 25 mil si nu a facut nimik nu mai incrdere in avaocati nu este normal pot invoca prescrirea dosarlui la recurs?
si cum imi opreste astia bani daca dosarul asta nu este mort ? si cind este termen daca s-a perimat
Instanta a constatat perimarea cererii dvs de chemare in judecata a SPEJ Victoria.
Mai pe scurt, dvs ati dat in judecata SPEJ Victoria, iar instanta a constat perimarea cererii dvs.
Nu stiu de ce ati dat in judecata SPEJ Victoria, probabil ceva legat de o executare silita, dar in dosarul indicat de dvs in acest topic nu ati castigat nimic. Dimpotriva. Cererea dvs nu s-a judecat.
Practic, pentru dvs e ca si cum acest proces nu ar fi existat.