avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna seara stau pe ganduri ..!! am facut contenstatie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna seara stau pe ganduri ..!! am facut contenstatie la executare ...

buna seara stau pe ganduri ..!!
am facut contenstatie la executare si am invocat
1-perimării dosarlui si ma intreb vad ca nu a venit citatie cat am de plata pentru taxa de timbru amintesc ca am platit demult taxa de timbru in anu 2021 suma de 260 ron se ma ia in calcul si la contenstatie le executare nou dosar {perimării} trebuie platita alta taxa mi-e frica sa nu i dea ca tradativ formulat ca nu am platit taxa dosarul este suspendat cu data de :
05.12.2024
Ora estimata: 08:30
Complet: C 10 Civil
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

24.02.2022
Ora estimata: 08:30
Complet: C 10 Civil
Tip solutie: 242 c.pr.civ
Solutia pe scurt: În temeiul art. 411 alin.(1) pct.2 Cod procedură civilă, suspendă judecarea cauzei. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării cauzei. Cererea de recurs de depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti, sub sanc?iunea nulită?ii. Pronun?ată azi, 24.02.2022, prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin mijlocirea grefei instan?ei.
Document: Încheiere - Suspendare 24.02.2022 SI LOGIC A TRECUT MAI MULT DE 6 LUNI SI am invocat prrimarea dosarlui pe art 697
(1) În cazul în care creditorul, din culpa sa, a lăsat să treacă 6 luni fără să îndeplinească un act sau demers necesar executării silite, ce i-a fost solicitat, în scris, de către executorul judecătoresc, executarea se perimă de drept.
astep un raspuns mai ales daca mai trebuie platit taxa de timbru
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:37, 3 Decembrie 2024
Domnule se perima dosarul dvs prin care se judeca contestația la executare nu dosarul de executare silita pe care l ati contestat.Din păcate ați încurcat mere cu pere..
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu imi e clar ce anume cereti sa se perime, cui, ce dosaar vechi... nu stiu stadiul dosarului de executare, ce au mai facut executorul si creditorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se ... nicu144 nicu144 [b]buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se mai poate face ceva. 1. pot face recurs 2.,din ce vad eu s-a perimare dosarul asta ... (vezi toată discuția)
10.05.2023 ora estimata: 08:30 complet: c 34 civil tip solutie: ... nicu144 nicu144 10.05.2023 Ora estimata: 08:30 Complet: C 34 Civil Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Admite în parte excep?ia tardivită?ii. Respinge ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara simonaa1986 simonaa1986 conform hotarari civile nr46/2018 din 11.01.2018 perioada aprilie 2017 ianuarie 2018+cheltuieli de judecata tatal copilor mi-a dat suma de 2.340,00 dar legea ... (vezi toată discuția)