10.05.2023
Ora estimata: 08:30
Complet: C 34 Civil
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte excep?ia tardivită?ii. Respinge motivele de contesta?ia împotriva executării silite însă?i ca tardiv formulate. Respinge în rest contesta?ia ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti. Pronun?ată astăzi, 10.05.2023, prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin mijlocirea grefei instan?ei.
Document: Hotarâre 4727/2023 10.05.2023 aici spune 10 zile si eu am primit plicu abia pe acum citeva saptamini pot face recurs pe baza art 715 ca mi-a oprit din salariu ?
Calea de atac e apel scrie clar,iar termenul curge de la data când ați primit plicul cu hotărârea motivata.Daca le faceți singur după ureche ,cu , modele"nu aveți ce sa câștigați.
mai ales ca sa perimat si executorul si judecatorul nu verfica dosarul ? nu a vazut ca este permiat sau trebuie sa fac cerere sau contenstatie la primare ?
Va rog continuati o discutie din cele zeci incepute, intrebati intr-un singur loc.
Judecatorul nu constata fara sa existe o cerere, da, dv, trebuia sa cereti.