avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 10.05.2023 Ora estimata: 08:30 Complet: C 34 Civil Tip ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

10.05.2023 Ora estimata: 08:30 Complet: C 34 Civil Tip solutie: ...

10.05.2023
Ora estimata: 08:30
Complet: C 34 Civil
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte excep?ia tardivită?ii. Respinge motivele de contesta?ia împotriva executării silite însă?i ca tardiv formulate. Respinge în rest contesta?ia ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti. Pronun?ată astăzi, 10.05.2023, prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin mijlocirea grefei instan?ei.
Document: Hotarâre 4727/2023 10.05.2023 aici spune 10 zile si eu am primit plicu abia pe acum citeva saptamini pot face recurs pe baza art 715 ca mi-a oprit din salariu ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:27, 19 Septembrie 2024
Calea de atac e apel scrie clar,iar termenul curge de la data când ați primit plicul cu hotărârea motivata.Daca le faceți singur după ureche ,cu , modele"nu aveți ce sa câștigați.
bun sa inteleg ca a trecut termenul pe paza propiri pe salariu invoc art 715 se poate face domnule avocat ..!! daia intreb nu omor ..!!!
mai ales ca sa perimat si executorul si judecatorul nu verfica dosarul ? nu a vazut ca este permiat sau trebuie sa fac cerere sau contenstatie la primare ?
Va rog continuati o discutie din cele zeci incepute, intrebati intr-un singur loc.
Judecatorul nu constata fara sa existe o cerere, da, dv, trebuia sa cereti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism vândut neinmatriculat... cristina1234567 cristina1234567 Bună. Am depus dosar la tribunal pentru autoturism vândut și neinmatriculat de noul proprietar. Citez solutia \"Încheiere Solutia pe scurt: Dispune ... (vezi toată discuția)
Buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se ... nicu144 nicu144 [b]buna seara nicu144 . va dnd cu o intrebare acum aflu daca se mai poate face ceva. 1. pot face recurs 2.,din ce vad eu s-a perimare dosarul asta ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei de întreținere sebastian091074 sebastian091074 Bună ziua Am o hotărâre de instanță definitivă cu poprire pe salariu a pensiei de întreținere pentru 2 copii minori din luna iunie 2018...hotararea a ... (vezi toată discuția)