avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare ...

Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată de instanţă din oficiu. Constată perimată cererea formulată de reclamantul Tutuianu Nicolae în contradictoriu cu pârâta SPEJ Victoria. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare.

desi mai poate sa opresca bani ? executorul daca s-a perimat chiar nu inteleg
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:02, 8 Decembrie 2024
V am mai răspuns o data dar se pare ca nici nu înțelegeți dar sub nici o forma nici nu vreți sa apelați la un av pt a va explica.S a perimat dosarul dvs având ca obiect contestația la executare nu dosarul de executare silita aflat la executorul judecatoresc.Executorul va.va executa în continuare ...
noi suntem doar buni de plata nimni nu opreste pe astia doar prescris oare instanta de judecata nu vede cum mai merge dosaru asta ininate daca s-a permiat ? chair nu inteleg pe dosaru asta mai poate sa imi opresca bani ce dracu unde traim
Se para ca chiar nu înțelegeți ce v am spus de 2,3 ori.Nici eu nu înțeleg ce îmi spune mecanicul auto,stomatologul și atunci apelez la profesioniști.Dvs confundați perimarea executării silite din procedura executionala cu perimarea contestatiei dvs la executare,dosarul aflat pe rolul instantei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutia pe scurt: admite excepţia perimării cererii de chemare ... nicu144 nicu144 Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată de instanţă din oficiu. Constată perimată cererea formulată de ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii anna2000 anna2000 ca urmare a contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii executarii in temeiul art. 389 cpc iar prin sentinta ramasa definitiva s-au anulat toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara dnd cu o simpla intrebare " 05.12.2024 ora estimata: ... nicu144 nicu144 buna seara dnd cu o simpla intrebare \" 05.12.2024 Ora estimata: 08:30 Complet: C 10 Civil Tip solutie: Constată perimată cererea Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)