avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Am întâmpinat problema sa fiu oprit în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Am întâmpinat problema sa fiu oprit în trafic ...

Bună seara!
Am întâmpinat problema sa fiu oprit în trafic și sa nu știu ca eu am dreptul de conducere suspendat în urma unei contestații din 2023 nu am fost anunțat de absolut nimeni ca nu mai pot conduce ma puteți ajuta cu un model.de cerere pentru procuror pentru eliberare drept de conducere pana la terminarea cazului ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua se poate suspenda permisul din urma? am avut o contestație ... Problema permisului Problema permisului Bună ziua se poate suspenda permisu din urma am avut o contestație în 2020 și în decembrie anu trecut sa făcut o hotărâre și nu ma anunțat sa predau ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Restituire permis de conducere dupa renuntarea la urmarirea penala pomutdaniel pomutdaniel Buna seara! Pe data de 08 august anul curent am fost oprit in trafic si testat cu alcooltest ce a rezultat 0.94. Am fost si mi s-au prelevat probe biologice ... (vezi toată discuția)