avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua se poate suspenda permisul din urma? am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua se poate suspenda permisul din urma? am avut o contestație ...

Bună ziua se poate suspenda permisu din urma am avut o contestație în 2020 și în decembrie anu trecut sa făcut o hotărâre și nu ma anunțat sa predau permisu tocmai acu ma anunțat în luna august ca am avut permisu suspendat 3 luni din decembrie și ma prin în ianuarie la volan și nu a zis nimeni nimic tocmai acu în august ma anunțat sa predau permisu ca am dosar penal conducere fără permis
Cel mai recent răspuns: User nome 13 , utilizator 23:05, 27 Decembrie 2023
Bună ziua! Dacă s-a pronunțat instanța de judecată și există o soluție definitivă de respingere a contestației dumneavoastră, de la acea dată dumneavoastră nu mai aveați voie să conduceți, operând suspendarea dreptului de aconduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada menționată în procesul verbal atacat. Referitor la faptul că nu ați fost anunțat, puteți încerca să vă aparați așa în dosarul penal. Totuși, soluțiile instanțelor de judecată se găsesc public pe portal si dumneavoastră se prezumă că ati urmărit procesul și trebuia să știți ce a dispus instanța de judecată.
Buna ziua, exact aceeasi problema am intampinat si eu in martie 2023 am avut citatie la judecatorie (nu mam prezentat) si mi au suspendat permisul din 23 08 pana azi si in urma cu 3 saptamani am fost oprit de polizia rutiera si am fost anuntat de suspendare permis precizez ca pana cum 3 saptamani nu am fost informat cu nimkc
Este datoria dvs. sa va informati de starea dosarului din instanta. Nu va informeaza nimeni, doar avocatul, dar presupun ca nu aveati.
Da aveti dreptate dar eu am fost anuntat abia luna trecuta cnd m au oprit pt control luna trecuta

latka a scris:

Este datoria dvs. sa va informati de starea dosarului din instanta. Nu va informeaza nimeni, doar avocatul, dar presupun ca nu aveati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate prelungire suspendare permis opteron opteron Am si eu o mare neclaritate sa spun asa. Am fost prins de catre radar cu 103 km in lcoalitate in luna iulie insa am facut plangere la judecatorie deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 zile + 30 zile. cine e de vina in aceasta situatie. mozzie mozzie Ok, de la bun inceput,recunosc,am gresit pe deoparte sau pe de alta parte...ma rog...am fost luat pentru viteza 129 km/h unde cica era limita 70. Am avut ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat - dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat adriancrs adriancrs Pe 30 decembrie 2011 am fost inregistrat de radar cu 107 km/h in localitate . nu am avut permisul la mine , iar politistul care m-a oprit , a spus ca voi ... (vezi toată discuția)