avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat - dosar penal pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat - dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

Pe 30 decembrie 2011 am fost inregistrat de radar cu 107 km/h in localitate . nu am avut permisul la mine , iar politistul care m-a oprit , a spus ca voi primii acasa o instiintare cum ca am permisul suspendat si va trebui ca in termen de 5 zile de la primirea acesteia , sa predau permisul la politie. Nu am primit nimic de la politie si in 20 februarie 2012 am fost oprit in trafic si mi-a fost intocmit dosar penal , pentru conducere cu permisul suspendat . Sper sa ma ajutati cu un sfat , pentru ca nu stiu ce trebuie sa fac in continuare . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Vasile Butucaru Vasile , Mediator 06:26, 21 Februarie 2012
Buna ziua
obligatie de predare era imcumbata dvs, nu trebuia sa mai circulati daca stiati ca aveati permisul suspendat.
Grija mare in continuare la cum sa administrati probatoriul pentru ca dosarul penal sa nu ajunga in instanta prin rechizitoriu, ci luptati-va ca solutia Parchetului sa fie de neancepere a urmaririi penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat Robert Marius Robert Marius In Ianuarie anul curent am fost oprit de un echipaj de politie (radar). Mi-a fost intocmit un proces verbal pt ca depasisem viteza maxima cu 50 km/h si ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului pe 90 de zile pentru viteza raulcalin raulcalin as mai avea o intrebare,multumesc pentru raspunsul anterior. un prieten de-al meu a fost prins de radar cu 107 km /h si i sa retinut permisul pe 90 de zile.nu ... (vezi toată discuția)
Am condus cu permisul suspendat mihai 1971 mihai 1971 Buna ziua pe data de 03.10.2017 am fost oprit de radar pentru ca aveam 120 km/h . Mi sa intocmit proces vb ca am permisul suspendat 90 zile si amenda 670 ... (vezi toată discuția)