avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit pe venit sau impozit pe profit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit pe venit sau impozit pe profit?

Pentru o companie care are ca activitate de baza producerea unor materiale de constructii si comercializarea lor cat persoanelor fizice atat si persoanelor juridice, iar ca alta activitate are diferite tipuri de constructii pentru ce tip de impozitare ar fi bine sa optez pentru cel pe venit sau pentru cel pe profit?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ciobanu_Mihaela , utilizator 22:08, 9 Februarie 2010
din 2010 singura forma de impozitare este impozitul pe profit.
Iti multumesc mult, care este procentul 19%?
@lustex a scris :
"Varianta unica de impozitare este impozitul pe profit completat cu impozitul minim(forfetar).Cota este de 16%. "

------------------
:offtopic:
@ciobanu_mihaela : va rog sa respectati regulamentul de postare care interzice deschiderea mai multor topicuri cu acelasi subiect
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
va multumesc pt. raspuns si imi cer scuze pt. incalcare:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor tva sau neplatitor? Ciobanu_Mihaela Ciobanu_Mihaela Pentru un SRL care are drept activitate de baza producerea unor materiale de constructii si ca alta activitate constructiile, la ce este mai bine de optat la ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua, Am o nelamurire vis a vis de impozitul forfetarsi suspendata pentru o societate infiintata in 2008 si suspendata in octombrie 2009.Deci am prins 6 ... (vezi toată discuția)
Decl.390 expro expro buna ziua, ma confrunt cu urmatoare situatie: efectuez intr-o luna transport persoane (soc. com.)ptr. o agentie de turism (o alta soc. com.) in alta tara (ex. ... (vezi toată discuția)