avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata ,Am un contract de superficie intre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata ,Am un contract de superficie intre mine si mama ...

Buna dimineata ,Am un contract de superficie intre mine si mama .Pe acel teren am construit cu fonduri proprii o casa ,Intreb daca Terenul de sub casa si curtea intra la succesiune ,cu indicarea unui articol din lege.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizare construcție Raluca1606 Raluca1606 Buna seara!Eu si sotul meu vrem sa costruim o casa in curtea socrilor. Problema este ca actele sunt pe numele soacrei mele si a surori ei. Cum putem face sa ... (vezi toată discuția)
Acte casa la rosu calisse calisse sotia are act de donatie pe un teren. pe acest teren am construit impreuna o casa la rosu. autorizatia de constructie este pe numele sotiei. pot trece casa pe ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie pe teren danapica danapica Buna ziua. Am un teren pe care este construita o casa cu 3 camere, din care 2 au fost cumparate de unchiul meu , cu drept de superficie asupra terenului. ... (vezi toată discuția)